RAWFOOD NIEUWS - INFO - WETENSWAARDIGHEDEN - EVENTS

Moeder Francis Kenter, een intelligente vrouw die het beste wil voor haar kind

De vechtlust van een moeder die alles op alles zet om haar recht op te eisen namelijk het recht haar kind gezond op te willen laten groeien.

De supermarkten liggen vol met allerlei bewerkte producten, een E-nummertje voor dit een ander E-nummertje voor dat en schepje suiker hier schepje suiker daar, (kanker is trouwens dol op suiker) lepeltjes zuivelpoeder hier lepels daar,  wat varkensgelatine hier en wat varkensgelatine daar.
Kleurstof in vlees (vlees is tenslotte direct na de dood het rottingsproces ingegaan)

Als we er ziek van worden staat de farmaceutische industrie wel klaar met pilletje voor dit en pilletje voor dat. Overal zitten bedrijven achter die mee verdienen.

Francis Kenter is zich enorm bewust van de gevaren van ons fabriekvoedsel en ging op zoek naar echt voedsel. Voedsel dat nog zuiver is. Als reden om de gezondheid van haar kinderen te willen waarborgen.
Een lange weg voor Francis want ze krijgt van iedereen enorm op haar kop. Niemand neemt echt de tijd te luisteren naar wat ze precies zegt. De meeste mensen hebben het oordeel al klaar of praten elkaars oordeel wel na.

Kijk naar de filmpjes en probeert u zelf op basis van wat u ziet, een oordeel te geven. is Francis nou echt zo'n slechte moeder?

In dit onderstaande Engelstalige interview vertelt Francis Kenter, bekend van de documentaires Rauw en Rauwer (zij is de moeder van Tom) over haar ideeën over rauwe voeding, gezondheid en wat zij geleerd heeft ook van de china study.
Ze laat zien dat wij als gewone burger eigenlijk helemaal niet zo vrij zijn in onze voedselkeuzes.
De farmaceutische industrie verdient goed aan onze manier van eten. Zijn wij wel echt zo vrij om onze kinderen gezond op te voeden?
Hoe worden wij gemanipuleerd zonder dat we t weten? Francis heeft een intelligente kijk op vele zaken.Als u dat gezien heeft kunt u ook nog onderstaande docu zien straks (of morgen).
Rauwer is een vervolg op de documentaire Rauw, die destijds veel stof heeft doen opwaaien.

De docu gaat over de nu 15-jarige Tom Watkins, die al tien jaar volledig op rauwe voeding leeft.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Design by W3layouts