RAWFOOD NIEUWS - INFO - WETENSWAARDIGHEDEN - EVENTS

David Wolfe, charismatisch spreker en raw-superfood deskundige
 
David Wolfe (6 augustus 1970) bijgenaamd "de rockster van de Superfoods" of "Superfood-Goeroe" heeft meer dan 16 jaar ervaring  en kennis van de innerlijke werking van het menselijk lichaam.
 
David is een echte levende meester op de weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke schoonheid, stralende gezondheid en piek-prestaties.
 
Hij is de auteur van de bestsellers Eating for Beauty, The Sunfood Diet Success System, Naked Chocolate, David Wolfe on Raw Foods, Superfoods en Superherbs, Amazing Grace, Superfoods: The Food and Medicine van de Toekomst en het LongevityNOW Programma.

De charismatische Wolfe heeft vele fans onder Hollywood beroemdheden en Top Ceo's.

David is een hartstochtelijk voorstander van de helende kracht van rauwe chocolade.
Rauwe chocolade is volgens hem de grootste, meest welvarende, voedzaamste, meest stemming heffende, hoogste energie-, en top gewichtsverlies gevende afrodisiacum voedsel op Aarde!

Maar hij denkt niet alleen aan het welzijn van de mens. David maakt zich ook sterk voor de toekomst van onze planeet.
David is voorzitter van de non-profit organisatie The Fruit Tree Planting Foundation met een missie tot 18 miljard fruitbomen te planten op de planeet Aarde.

Met een masters degree in de voeding, en een achtergrond in de wetenschap, wordt David Wolfe beschouwd als een van 's werelds top autoriteiten op gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid en voeding, kruidengeneeskunde, chocolade, en organische superfoods.

Interview met David Wolfe:
Design by W3layouts